CrossFit Rotterdam

Home » CrossFit Rotterdam

RTM is de grootste CrossFit georiënteerde sportschool van Rotterdam

Creëren van een gezonde lifestyle met Crossfit

Werken aan je algehele fitheid

CrossFit in Rotterdam

Kortgezegd staat CrossFit voor een manier van fitness die gewichtheffen, uithoudingsvermogen en gymnastiek combineert in een trainingsvorm.

CrossFit in Rotterdam

Wil je eens kennismaken met CrossFit of ben je juist al ervaren? Bij RTM Lifestyle Gym helpen we je gegarandeerd verder wat je trainingsniveau ook is. Of het nou gaat om het verbeteren van je techniek, je mobiliteit of je conditie. De CrossFit-lessen in Rotterdam zijn zowel in groepsverband als individueel.

Waarom CrossFit in Rotterdam?

In eerste instantie een vrij simpel antwoord: omdat het gewoon leuk is! CrossFit brengt weightlifting (gewichtheffen), gymnastics (oefeningen zonder attributen) en endurance (uithoudingsvermogen) namelijk samen in één workout. Een andere reden is, omdat CrossFit, en zeker in Rotterdam, voor iedereen toegankelijk is.

Tijd voor resultaat met CrossFit

Wil je jouw lichaam snel positief zien veranderen? Dan is het aan te raden om regelmatig aan CrossFit in Rotterdam te doen. Je lichaam wordt snel strakker en je spieren worden sterker. Waar je de ene maand moeite hebt met een oefeningen, voer je deze de volgende maand lachend en bijna fluitend uit. Kom het dus snel een keer proberen, vraag een proefles aan!

Olympic weightlifting

Kom je een keer meedoen?

Wij nodigen je van harte uit om eens een keer mee te trainen tijdens onze CrossFit-lessen in Rotterdam. Ook waarschuwen we je alvast, want CrossFit wordt als zeer verslavend ervaren! Klik op onderstaande knop om een proefles aan te vragen.

CrossFit voor elk trainingsniveau

Bij CrossFit voor je oefeningen uit die altijd aan te passen zijn op trainingsniveau. Wees daarom niet bang om de 1e stap of juist een vervolgstap te zetten. CrossFit workouts bestaan onder andere uit gevariëerde functionele bewegingen (zoals duwen, trekken, knieën buigen, tillen en korte stukjes rennen) uitgevoerd met hoge intensiteit. Alles is explosief, maar dus wel op je eigen niveau. Ready? Vraag een gratis proefles aan!

Yoga
RTM Lifestyle Gym uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan!