GROUP CLASSES

Home » Group classes

CrossFit

CrossFit brengt weightlifting, gymnastics en endurance samen in een training. De workouts zijn opgebouwd uit functionele bewegingen die op een hoge intensiteit worden uitgevoerd. De kracht van CrossFit is dat het voor iedereen toegankelijk is. Jong, oud, ervaren of beginner: alle workouts en movements zijn aan te passen naar jouw niveau om je zo de juiste uitdaging en trainingsprikkel te geven.

Sweat Classes

Sweat Classes kun je zien als een variant op CrossFit met minder technische bewegingen, maar zeker niet minder uitdagend! De workouts bestaan veelal uit movements met bodyweight, wall balls, kettlebells en dumbbells, maar ook rennen, roeien en fietsen. Bij de Sweat Classes ligt de nadruk vooral het continue hoog houden van de hartslag om zo te werken aan een betere endurance.

Crossfit
Olympic weightlifting

Olympic Weightlifting

Als je consistent wilt werken aan één barbell techniek, bijvoorbeeld de clean & jerk of de snatch dan is Olympic Weightlifting absoluut aan te raden. In cycles van meerdere weken wordt de movement helemaal ontleed en weer opgebouwd om zo de techniek volledig onder de knie te krijgen, geen blessures meer op te lopen en uiteindelijk zwaarder te kunnen liften.

Gymnastics

De Gymnastics Classes worden, net zoals Olympic Weightlifting aangeboden in cycles van meerdere weken. Skills waaraan gewerkt wordt zijn de handstand hold/walk en body positions, kipping work voor pull-ups, bar muscle-ups en toes to bar en ring work/skills voor beginners en ring muscle-ups voor gevorderde athleten.

De Gymnastics en Olympic Weightlifting Cycles wisselen elkaar af. 

Voor een overzicht van alle lessen en de tijden kun je hier het rooster bekijken.
Klik op de button hieronder voor meer informatie over de verschillende memberships.

Yoga
RTM Lifestyle Gym uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan!