GRATIS PROEFLES

Home » Gratis proefles

Gratis proefles aanvragen

Laat je gegevens hieronder achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op om een proefles in te plannen wanneer het jou uitkomt.

Contact

Brugwachter 19
3034 KD, Rotterdam (Nieuw Kralingen)
+31 (0) 6 31 97 97 50
info@rtmlifestylegym.nl

RTM – LiasGf – White
Groepslessen

Hoe gaat een proefles?

Ben jij klaar om een nieuwe stap te zetten richting een gezondere en actievere levensstijl? Bij RTM Lifestyle Gym nodigen we je uit voor een gratis proefles, zodat je kunt ervaren wat wij te bieden hebben.

Tijdens deze proefles krijg je de kans om onze state-of-the-art faciliteiten te verkennen, deel te nemen aan een van onze energieke groepslessen, of zelfs persoonlijk kennis te maken met onze ervaren trainers. Het maakt niet uit wat je fitnessniveau is; onze proefles is aangepast aan jouw behoeften.

Wij geloven in de kracht van onze holistische benadering van gezondheid en fitness, en we willen jou de gelegenheid geven om dit zelf te ervaren. Of je nu op zoek bent naar krachttraining, groepslessen, mindfulness of persoonlijke begeleiding, we hebben het allemaal.

 

Begin vandaag nog met een gratis proefles

Schrijf je nu in voor jouw gratis proefles en ontdek hoe RTM Lifestyle Gym jou kan helpen om jouw fitnessdoelen te bereiken. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezondere levensstijl.

Klaar om de eerste stap te zetten? Meld je hieronder aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een geschikte tijd voor jouw proefles te regelen. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij RTM Lifestyle Gym!

Groepslessen
RTM Lifestyle Gym uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan!