CROSSFIT KIDS

CrossFit Kids

Met CrossFit Kids leren kinderen spelenderwijs te werken aan hun eigen fitheid en levensstijl. De lessen zijn erop gericht om specifieke ontwikkelingsbehoeften, fysiek en emotioneel, aandacht te geven. Maar bovenal willen we kinderen plezier laten beleven aan het sporten.

Kinderen leren hun lichaam kennen doordat ze bewust worden gemaakt van welke spieren ze aanspannen bij welke beweging. Door te sporten worden de spieren en botten sterker gemaakt en blijft het lichaam fit en gezond. Dit draagt bij aan de emotionele ontwikkeling van een kind want weten waar je (fysiek) toe in staat bent, geeft het kind zelfkennis en creëert zelfvertrouwen.

De groepsgrootte is maximaal 10 kinderen. Hiermee kan ieder kind de individuele aandacht blijven krijgen die het nodig heeft en tegelijkertijd leren ze hoe het is om in teamverband te sporten.

CrossFit Kids kent twee categorieën: CrossFit Mini’s, van 4 tot 7 jaar en CrossFit Kids, van 8 tot 12 jaar. De lessen vinden plaats op woensdag- en zaterdagmiddag.
En ouders kunnen dezelfde uren trainen als hun kids!

Crossfit kids
crossfit Kids-25

Memberships

Alle lessen worden gegeven door gecertificeerde CrossFit coaches. Naast dat het membership toegang geeft tot onze uitgebreide faciliteiten mogen ook de Kids deelnemen aan community events.

crossfit Kids-25
crossfit Kids-25