COMMUNITY

Home » Community

We are RTM

Wie we zijn en wat we doen is voor een groot deel gevormd en gedreven door onze leden, onze community. Naast het aanbieden van een uitdagend trainingsaanbod vinden we het net zo belangrijk dat iedereen zich welkom en thuis voelt bij RTM. Ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt of wat je level of fitness is, RTM is voor iedereen. Echt voor iedereen. Dit zie je onder andere terug in ons aanbod, in de events en competities die we organiseren maar ook in onze kernwaarden.

Bekijk hiernaast de recap video van de RTM Annual Buddy Throwdown 2022 en ervaar zelf de energie van RTM Lifestyle Gym.

Hungry for more? Maak dan snel een afspraak voor een rondleiding of proefles.

Want to be part of the team? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Professioneel

We zijn vakkundig. We zetten kennis en vaardigheden in en bieden zo meerwaarde aan onze atleten. We brengen ze verder. Afspraak is afspraak. We zijn representatief en goed georganiseerd in alles wat we doen.

WOD 26-02-12

Persoonlijk

Bij RTM kiezen we voor een persoonlijke benadering. Iedereen verdient dezelfde aandacht, ongeacht het niveau van de atleet. We weten wie onze atleten zijn en wat hen bezighoudt. We zijn oprecht geïnteresseerd, betrokken en benaderbaar.

WOD 26-02-12

Holistisch

Het geheel is meer dan de som der delen. Bij RTM geloven we in de samenhang en synergie. We kijken daarom verder dan ons eigen vakgebied. Door samen te werken met externe partners bieden wij een totaal product voor een gezonde lifestyle aan. Zo kun je bij RTM werken aan alle facetten van gezondheid.

WOD 26-02-12

Continu verbeteren

Stilstaan is achteruitgang. Bij RTM zijn we continu bezig met verbeteren. Dit betekent dat we regelmatig reflecteren, we knelpunten en mogelijke verbeteringen proactief signaleren en meebewegen met de ontwikkelingen in de sportwereld. We investeren actief in onze persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke kennis.

WOD 26-02-12

Fun

Als je iets echt niet leuk vind, hoe lang hou je het dan vol? Daarom zijn we bij RTM van mening dat trainen leuk moet zijn, we brengen onze kennis op een speelse wijze over, maar zijn wel serieus als het gaat om progressie en resultaten. Op die manier bieden we onze atleten het beste uur van de dag. Elke dag opnieuw.

WOD 26-02-12

Vacatures

Momenteel hebben we de volgende posities beschikbaar binnen ons team:

Medior CrossFit Coach (10 – 15 hour per week)

Ervaar het zelf!

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij ons te trainen en te werken aan een gezonde en fittere levensstijl
met de support van onze community? Boek dan een proefles en we zien je snel!

RTM Lifestyle Gym uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan!