BUSINESS

Home » Business

Fit zijn doen we samen

 

Nederland beweegt te weinig. 52,8% van de Nederlanders voldoet niet aan de beweegrichtlijnen. Deze beweegrichtlijnen staan gelijk aan 2,5 uur per week matig intensief trainen en 2 keer per week het doen van spier- en botversterkende activiteiten.

Het niet halen van deze richtlijnen wordt direct in verband gebracht met een lagere productiviteit op de werkvloer en meer verzuim. Wist je dat 79% van de Nederlanders productiever is door regelmatig te sporten en bewegen? Fitte, gezonde medewerkers zijn dus de basis van een gezond bedrijf, jouw grootste kapitaal.

 

Tijd om meer te bewegen.
Fit zijn doen we samen.

WOD 26-02-12
WOD 26-02-12

Goed werkgeverschap is het stimuleren om goede gezonde keuzes te maken

Voldoende beweging vermindert negatieve gezondheidseffecten en verhoogt vitaliteit op de werkvloer. Maar wat als de drempel om te gaan sporten nog net wat te hoog is? Geef dan een duwtje in de juiste richting. Organiseer een zakelijke proef workout bij RTM.

Sporten met korting

RTM Lifestyle Gym is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland wat betekent dat je kan genieten van zeer aantrekkelijke kortingen. Korting op een abonnement begint al vanaf 37% en kan hoog oplopen!

Download hier de pitch deck en klik hieronder voor meer informatie of om een zakelijke proef workout aan te vragen.

RTM LIFESTYLE GYM IS
VOOR IEDEREEN.
ECHT VOOR IEDEREEN.

Wij zijn RTM Lifestyle Gym

Fysieke inspanning, gezondheid, herstel en mentale fitheid: en dat allemaal onder één dak. Wij helpen om een gezonde lifestyle te creëren en onderhouden. Werken aan je lifestyle moet leuk én resultaatgericht zijn. In een gym waar je je op je gemak voelt. Waar je naar uitkijkt om er weer naar toe te kunnen. En daar maken we ons hard voor. We combineren humor, uitdaging en expertise. We brengen onze kennis op speelse wijze over, en zijn serieus over progressie en resultaten.

 

Professionele programmering

Geen gedoe met saaie routines: wij stellen elke les een volledig trainingsprogramma samen om je volledige lichaam te trainen. We helpen je progressie te maken zowel op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit. Wij maken je sterker, sneller en fitter.

WOD 26-02-12
WOD 26-02-12

Persoonlijke aandacht

Professionele coaches die met je meedenken en je begeleiden. Iedereen verdient dezelfde aandacht, ongeacht het fitness niveau. Nog geen idee hoe je burpees, squats of stepping lunges doet? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Daarom start elk lidmaatschap met een workshop.
 

Holistisch

Een gezonde lifestyle is meer dan alleen sport. We werken met verschillende externe partners voor alle facetten van gezondheid. Denk hierbij aan yoga, voeding, ademsessies, mindfulness en meditatie. Kijk voor meer informatie op onze Lifestyle pagina.

Fun

Als je iets niet leuk vindt, hoe lang hou je het dan vol? Wij creëren de perfecte balans tussen plezier en presteren. De stap naar een gezonde lifestyle was nog nooit zo leuk en makkelijk.  

 

Community

De workout doe je zelf, maar met de support van de andere atleten. Bij RTM sta je er nooit alleen voor. We hechten veel waarde aan onze community en organiseren daarom ook regelmatig allerlei events, activiteiten en competities.

WOD 26-02-12

WERKEN AAN FYSIEKE

EN MENTALE GEZONDHEID

WOD 26-02-12

Gezond met RTM ACT-ive 

Gezond zijn gaat verder dan enkel fysieke fitheid. We bieden een speciaal programma aan van zes maanden voor mensen die kampen met een burn-out, stress gerelateerde klachten of preventief willen werken aan hun mentale gezondheid: RTM ACT-ive.

 

RTM ACT-ive

RTM ACT-ive is een programma waarbij we sporten combineren met ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Met andere woorden: we combineren CrossFit met effectieve coaching sessies. In zes maanden tijd werken deelnemers toe naar het versterken van de fysieke en mentale weerbaarheid.

Het traject

RTM ACT-ive bestaat uit twee onderdelen: sporten en coaching sessies. Het sportprogramma is gebaseerd op de basisprincipes van CrossFit en vindt onder begeleiding en in groepsverband, twee keer per week plaats. Naast de fysieke trainingen plannen we acht coaching sessies waarin we aan de hand van het ACT model samen werken aan het vergroten van de psychologische flexibiliteit.

 

ACT

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Dit is een model dat mensen helpt om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die ze tegenkomen (Acceptance), zodat men kan blijven investeren in de dingen die ze écht belangrijk vinden (Commitment). De coaching sessies zijn erop gericht op met behulp van verschillende oefeningen uit het hoofd te komen, vervelende gedachten niet de overhand te laten nemen en door meditatie het geestbewustzijn te vergroten. Wanneer je de principes van ACT in je leven integreert en gaat toepassen zal je psychologische flexibiliteit en daarmee je algehele welzijn gestaag toenemen.

Neem contact op voor meer informatie en om de mogelijkheden binnen jouw bedrijf te bespreken.

WOD 26-02-12

FIT ZIJN DOEN WE SAMEN.
BOEK NU EEN ZAKELIJKE
WORKOUT.

RTM Lifestyle Gym uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan!