RTM Lifestyle Rotterdam

Home » Gym Rotterdam

De grootste CrossFit georiënteerde gym van Rotterdam

Ervaren trainers die je helpen

Fitter worden in Rotterdam

Gym in Rotterdam

RTM Lifestyle Rotterdam

Wil je graag werken aan je fitheid maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je al ervaren en zoek je een steuntje in de rug? Bij RTM Lifestyle, dé gym van Rotterdam, ben je aan het juiste adres. Wij helpen je jouw doelen behalen.

Waarom wij de gym van Rotterdam zijn

Bij RTM Lifestyle in Rotterdam werk je niet alleen aan je fysieke lichaam, maar is er ook alle ruimte om mentaal sterker te worden. Daarnaast helpen we je met de juiste voeding die je trainingsschema ondersteunt en helpen we bij het herstellen van de trainingen.

Join de gym van Rotterdam

Benieuwd geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je ons concept eens van dichtbij bekijken of in gesprek met een van onze ervaren trainers? Boek een gratis proefles in via de knop hieronder en probeer het zelf uit!

Olympic weightlifting

RTM Lifestyle

RTM Lifestyle is dé gym in Rotterdam. We bieden een breed scala aan trainingsopties die passen bij uw behoeften en doelen.

Of je nu op zoek bent naar een plek om alleen of met vrienden te trainen, of nieuwe contacten op wil doen tijdens groepslessen, wij hebben het voor je. Onze instructeurs zijn stuk voor stuk hoogopgeleide professionals die u helpen uw doelen in een mum van tijd te bereiken!

Gym in Rotterdam

Fit worden in Rotterdam? Bij RTM Lifestyle ben je aan het juiste adres. Wij hebben ervaren en toegewijde trainers die jou kunnen helpen bij jouw doelen.
Niet alleen lichamelijk kunnen we helpen, we bieden namelijk ook ondersteuning op het gebied van voeding en herstel.
Ook mentaal en emotioneel helpen we je sterker worden door middel van mindfulness, ademsessies en yoga.

Yoga

Leden van RTM Lifestyle Gym

Carlijn

Sinds ik ben begonnen bij RTM merk ik echt dat zowel m'n conditie als m'n lichaam veranderingen doormaakt. De eerste lessen dacht ik bij mezelf "dit kan ik nooit volhouden!" en nu een paar maanden later kan ik niet wachten op de volgende les. Ik ben enorm blij met alle workouts en support die ik krijg bij deze topgym!

Rob

RTM Lifestyle is echt zoveel meer dan alleen een sportschool. Ze helpen me met fitter worden, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast heb ik een leuke groep mensen leren kennen die het sporten een stuk gezelliger maken. Al met al ben ik heel blij met de resultaten en zie ik mezelf hier nog jaren sporten. 

Fiona

Voordat ik bij RTM kwam zat ik bij een grote landelijke gym. De workouts die ik daar deed waren prima maar ik merkte dat ik meer wilde. Meer ondersteuning, meer uitdaging, meer progressie. RTM Lifestyle heeft me dat gegeven + extra's. Ze ondersteunen me in mijn gestelde doelen en blijven flexibel. Als iets niet lukt of werkt voor mij dan is er in no-time een alternatief. Extreem tevreden met de service en workouts!! 

RTM Lifestyle Gym uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan!