Gezonde lifestyle

Home » Gezonde lifestyle

Wil jij een gezonde lifestyle?

Kom naar RTM Lifestyle rotterdam!

Wil jij werken aan een gezonde lifestyle maar weet je niet waar je zou moeten beginnen? Bij RTM Lifestyle ben je van harte welkom! Wij helpen je graag met het verbeteren van je lifestyle. RTM Lifestyle is dé gym in Rotterdam. Wij hebben ervaren trainers die je uitstekend kunnen helpen met het verbeteren van jouw lifestyle. Wil jij ook graag aan de slag en je fitter gaan voelen? Meld je direct aan voor een gratis proefles!

Waarom kiezen voor RTM?

RTM Lifestyle Rotterdam is erop gebrand jou te helpen met het creëren van een gezonde lifestyle. Dat doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en op basis daarvan gaan we samen aan de slag. Hoe meer inzet jij toont, hoe sneller het kan gaan. Wij passen ons aan op jouw tempo. Hierdoor ben je bij ons altijd op je gemak en kun je op je eigen tempo werken aan een gezonde lifestyle. Wil jij deze vorm van training ervaren? Meld je direct aan voor een gratis proefles!

Begin vandaag nog!

Wanneer je begint aan je training bij RTM Lifestyle Rotterdam zul je direct merken dat je je gezonder en beter voelt. Hierdoor krijg je direct een gezonde lifestyle! Onze trainers staan altijd voor jou klaar om je te helpen met het behalen van je doelen en een gezonder leven te creëren voor je. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles en begin direct met het verbeteren van je lifestyle bij RTM Lifestyle Rotterdam!

Olympic weightlifting

RTM Lifestyle

RTM Lifestyle is dé gym in Rotterdam. We bieden een breed scala aan trainingsopties die passen bij jouw behoeften en doelen.

Of je nu op zoek bent naar een plek om alleen of met vrienden te trainen, of nieuwe contacten op wil doen tijdens groepslessen, wij hebben het voor je. Onze instructeurs zijn stuk voor stuk hoogopgeleide professionals die je helpen je doelen in een mum van tijd te bereiken!

Gezonde lifestyle in Rotterdam

Wil jij werken aan een gezonde lifestyle? Dan ben je bij RTM Lifestyle gym aan het juiste adres! Wij hebben ervaren trainers die staan te springen om jou te helpen met een gezonde lifestyle. Wij bieden daarnaast ook fitnesstrainingen aan en we helpen je op het gebied van voeding en herstel. Ook mentaal en emotioneel staan we voor jou klaar om je te helpen met bijvoorbeeld mindfulness, ademsessies en yoga.

Yoga

Leden van RTM Lifestyle Gym

Carlijn

Sinds ik ben begonnen bij RTM merk ik echt dat zowel m'n conditie als m'n lichaam veranderingen doormaken. De eerste lessen dacht ik bij mezelf "dit kan ik nooit volhouden!" en nu een paar maanden later kan ik niet wachten op de volgende les. Ik ben enorm blij met alle workouts en support die ik krijg bij deze top gym!

Rob

RTM Lifestyle Gym is echt zoveel meer dan alleen een sportschool. Ze helpen me met fitter worden, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast heb ik een leuke groep mensen leren kennen die het sporten een stuk gezelliger maken. Al met al ben ik heel blij met de resultaten en zie ik mezelf hier nog jaren sporten. 

Fiona

Voordat ik bij RTM kwam zat ik bij een grote landelijke gym. De workouts die ik daar deed waren prima maar ik merkte dat ik meer wilde. Meer ondersteuning, meer uitdaging, meer progressie. RTM Lifestyle Gym heeft me dat gegeven + extra's. Ze ondersteunen me in mijn gestelde doelen en blijven flexibel. Als iets niet lukt of werkt voor mij dan is er in no-time een alternatief. Extreem tevreden met de service en workouts!! 

RTM Lifestyle Gym uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan!