Mindfulness: a way of life

Kom je uit Rotterdam e.o. en ben je benieuwd wat mindfulness voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis proefles aan. Dankzij onze lifestyle sessies leer je beter voor je lichaam en geest te zorgen.

Mindfulness sessies in Rotterdam

Mindfulness helpt je verder en is samen met voeding de perfecte tool om je leven en lichaam in harmonie te laten werken. Mindfulness kan je helpen om dingen in een beter perspectief te zien en rust te laten vinden in het onbekende. Daarnaast zorgt het ervoor dat je lichaam goed tot rust kan komen.

Benieuwd naar hoe mindfulness jou kan helpen? Of wil je graag eens een keer een Meditation night mee doen om te zien of het iets voor jou is? Neem dan nu contact met ons op via de knop hieronder en dan zien we je snel!

Leuke en effectieve lessen

Toegankelijk voor iedereen

Snel resultaat

Yoga
R

Meditation nights

Elke 2 weken op de dinsdag is het Meditation night bij RTM Lifestyle in Rotterdam. Tijdens deze meditatie sessie mediteren we als groep en werken we aan ons bewustzijn. Dit helpt je geest, maar ook je lichaam om tot rust te komen.

R

Kom tot rust

Mediteren in een groep geeft een fijn en rustgevend gevoel en heeft vaak meer impact dan wanneer je het alleen doet. Door te mediteren leer je beter omgaan met bijvoorbeeld stress en het helpt je bewustzijn verruimen.

R

Mentaal welzijn

Tijdens de talloze sportsessies in onze gym leer je natuurlijk al te werken aan je lichaam. Daarom is het belangrijk om ook niet je geest te vergeten. Mediteren helpt je om tot rust te komen en je visie te verscherpen.

Kom je een keer vrijblijvend meedoen?

Wij nodigen je van harte uit om eens een keer mee te doen. Vul het formulier in en ontvang alle (start)informatie.