GET FIT

Gratis proefles

Voordat je lid bij ons wordt, vinden we het belangrijk dat je ons eerst leert kennen, dat je de vibe voelt en ervaart en dat je je op je gemak voelt bij ons, door een proefles mee te doen. Alle proeflessen worden ingepland tijdens de Sweat Classes.

Klik op de button hieronder om een proefles aan te vragen. Onze front desk neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken die past binnen jouw agenda.

Direct lid worden

Wil je direct lid worden? Bekijk dan hieronder onze memberships.

Met alle nieuwe leden wordt een screening van een half uur ingepland. Zo kunnen we snel zien welke skills en movements je al beheerst. De screening is inbegrepen bij een 6 maanden abonnement. Na een positieve screening kun je de workshop overslaan.

 

Basics Workshop

Als je nog niet eerder aan CrossFit hebt gedaan dan is de RTM Basics workshop de perfecte manier om je kennis te laten maken met alle basic movements en skills, zodat je daarna veilig en verantwoord kunt deelnemen aan de lessen. De workshop duurt 3 uur.

De workshop is inbegrepen bij een 6 maanden abonnement en verplicht als je nog geen ervaring met CrossFit hebt.

Memberships

Als RTM-member heb je toegang tot alle groepslessen (CrossFit, Sweat Classes, Olympic Weightlifting en Gymnastics), open gym areas en mag je deelnemen aan de yoga lessen, Meditation Nights en gratis masterclasses. Daarnaast ben je welkom bij alle community events en competitions die we organiseren.

Chipper-26

Drop-in

Heb je al ervaring met CrossFit en wil je een keer meetrainen in een WOD of Sweat Class? Boek dan een drop-in. Dit kun je doen door middel van het contactformulier

Chipper-26