EN

Jouw gym

Wil jij fitter worden en sta je open om te leren en samen voor één doel te gaan. Wil je fijne mensen leren kennen die hun ego allemaal thuis hebben gelaten om de resultaten te behalen waar ze van dromen? Welkom, dan is dit jouw gym.

De grootste CrossFit georiënteerde sportschool van Rotterdam

Met CrossFit als onze basis, bieden wij je 750 vierkante meter sportschool aan. En dat klinkt niet alleen ruim, want zo voelt het ook. In de 5 verschillende sportruimtes kan je al je energie kwijt en met de diversiteit aan lessen hoef je je geen moment te vervelen. De grote doucheruimtes zijn een verademing na de training en in de lounge heb je alle tijd om even rustig op adem te kunnen komen.

De grote trainingsruimte

In de grootste ruimte van onze gym worden de meeste CrossFit trainingen, competities, evenementen en workshops gegeven. In de lichte ruime zaal is alles aanwezig om met een grote groep gemotiveerde mensen keihard aan een gezonder lichaam te werken.

De lounge

De lounge is dé centrale plek waar iedereen samenkomt om even na te praten. Je kunt er op een van de flexwerkplekken nog wat mails versturen, wat werk afmaken of een boek lezen. En heb je een zware training achter de rug en wil je rustig je hartslag laten zakken, plof dan neer op een van de banken en vergeet niet gelijk je volgende workout in te plannen.

Vrije trainingsruimtes

In de vrije trainingsruimtes trainen leden die specifieke oefeningen hebben gehad van de fysiotherapeut, die een squat schema voor zichzelf hebben, of leden die willen werken aan zwakkere spiergroepen/oefeningen. Ook worden er sweatclasses en barbell workouts gegeven. In een vrije trainingsruimte kan je werken aan alle oefeningen die je ook tijdens de CrossFit lessen krijgt.

Weightlifting ruimte

Om in alle rust te kunnen werken aan de techniek die bij het gewichtheffen komt kijken, hebben wij een speciale gewichthef ruimte gemaakt. In deze zaal worden er op 6 speciaal ontwikkelde podiums uitsluitend gewichthef trainingen gegeven.

Douches en kleedruimtes

Wil je na je training alles van je afspoelen om de dag weer fris voort te zetten? De ruim en modern opgezette douches en kleedruimtes bieden je alle gemakken die je nodig hebt.