EN

Jouw gym

Wil jij fitter worden, samen voor één doel te gaan en sta je open om te leren? Wil je fijne mensen leren kennen die hun ego allemaal thuis hebben gelaten om de resultaten te behalen waar ze van dromen? Welkom, dan is dit jouw gym.

De grootste CrossFit georiënteerde sportschool van Rotterdam

Met CrossFit als basis, bieden wij je 750 vierkante meter sportschool aan. In de 5 verschillende sportruimtes kun je al je energie kwijt en met een diversiteit aan lessen hoef je je geen moment te vervelen. De grote doucheruimtes zijn een verademing na de training en in de lounge heb je alle tijd om even rustig op adem te kunnen komen.

De grote trainingsruimte

In de grootste ruimte van onze gym worden de meeste CrossFit trainingen, competities, evenementen en workshops gegeven. In de lichte ruime zaal is alles aanwezig om met een grote groep gemotiveerde mensen keihard aan een gezonder lichaam te werken.

De lounge

De lounge is dé centrale plek waar iedereen samenkomt om even na te praten. Je kunt er op een van de flexwerkplekken nog wat mails versturen, wat werk afmaken of een boek lezen. En heb je een zware training achter de rug en wil je rustig je hartslag laten zakken? Plof dan neer op een van de banken en vergeet niet gelijk je volgende workout in te plannen.

Vrije trainingsruimtes

In de vrije trainingsruimtes trainen leden die specifieke oefeningen hebben gehad van de fysiotherapeut, die een squat schema voor zichzelf hebben, of leden die willen werken aan zwakkere spiergroepen. Ook worden er sweat classes en barbell workouts gegeven. In de vrije trainingsruimte kun je werken aan alle oefeningen die je ook tijdens de CrossFit lessen krijgt.

Olympische gewichthef ruimte

Om in alle rust te kunnen werken aan de techniek van het gewichtheffen, hebben wij een speciale gewichthef ruimte gerealiseerd. In deze zaal vind je alle materialen om je voor te bereiden op het zware tilwerk.

Douches en kleedruimtes

Wil je na je training alles van je afspoelen om de dag weer fris voort te zetten? De ruim en modern opgezette douches en kleedruimtes zijn van alle gemakken voorzien.