RTM Lifestyle Gym

Home » Crossfit Training

De grootste CrossFit georiënteerde gym van Rotterdam

Ervaren trainers die je helpen

Fitter worden met CrossFit

CrossFit in Rotterdam

RTM Lifestyle Gym

RTM Lifestyle Gym is de grootste CrossFit georiënteerde gym in Rotterdam en omgeving. Ons CrossFit programma is ongeëvenaard en toegankelijk voor iedereen.
Of je nu net begint met CrossFit of al een ervaren CrossFitter bent, bij ons kan je terecht.

Fitter worden met CrossFit

CrossFit is natuurlijk dé manier om fit te worden op een leuke en uitdagende manier. Zowel voor volwassenen als kids, voor ervaren sporten als beginners. Door middel van CrossFit haal je het maximale uit je lichaam en word je op een leuke manier fit en sterker.

Meer dan alleen CrossFit

Wij zijn natuurlijk de grootste CrossFit gym in Rotterdam en omgeving, maar dat is niet het enige wat wij doen. Bij RTM Lifestyle Gym kan je ook terecht voor groepslessen zoals Gymnastics en Olympic Weightlifting

Olympic weightlifting

Probeer ons uit!

RTM Lifestyle Gym is een grote familie met ruimte voor iedereen. Of je nou een beginner bent of een ervaren CrossFitter, wij hebben ruimte voor iedereen.

Ben je benieuwd of RTM Lifestyle Gym iets voor jou is? Nieuwsgierig naar wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Klik dan op de onderstaande knop en probeer een gratis proefles!

Gym in Rotterdam

Fitter worden met CrossFit in Rotterdam en omgeving? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Onze gespecialiseerde trainers helpen jou bij jouw fysieke en mentale doelen.

Iedereen is uniek, daarom is voor elke sporter een uniek plan nodig. Onze experts helpen je hier mee en zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf kan halen zonder hiermee jezelf te overbelasten en eventuele fysieke ongemakken te ervaren.
Probeer ons gratis en vrijblijvend uit en ervaar de sfeer in de grootste CrossFit gym in Rotterdam en omgeving!

Yoga

Leden van RTM Lifestyle Gym

Carlijn

Sinds ik ben begonnen bij RTM merk ik echt dat zowel m'n conditie als m'n lichaam veranderingen doormaken. De eerste lessen dacht ik bij mezelf "dit kan ik nooit volhouden!" en nu een paar maanden later kan ik niet wachten op de volgende les. Ik ben enorm blij met alle workouts en support die ik krijg bij deze top gym!

Rob

RTM Lifestyle Gym is echt zoveel meer dan alleen een sportschool. Ze helpen me met fitter worden, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast heb ik een leuke groep mensen leren kennen die het sporten een stuk gezelliger maken. Al met al ben ik heel blij met de resultaten en zie ik mezelf hier nog jaren sporten. 

Fiona

Voordat ik bij RTM kwam zat ik bij een grote landelijke gym. De workouts die ik daar deed waren prima maar ik merkte dat ik meer wilde. Meer ondersteuning, meer uitdaging, meer progressie. RTM Lifestyle Gym heeft me dat gegeven + extra's. Ze ondersteunen me in mijn gestelde doelen en blijven flexibel. Als iets niet lukt of werkt voor mij dan is er in no-time een alternatief. Extreem tevreden met de service en workouts!! 

RTM Lifestyle Gym uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proefles aan!