EN

Van CrossFit RTM naar RTM – Lifestyle Gym

Hoe blijf je als gym relevant als de vraag verandert en het aanbod toeneemt? Dat is een van de vragen die we onszelf in de afgelopen maanden hebben gesteld. Om die vraag te beantwoorden, hebben we niet alleen goed naar onszelf gekeken maar ook naar onze directe omgeving.

Het is tijd voor verandering! CrossFit RTM heet vanaf vandaag officieel RTM – zo werden we eigenlijk al een tijd genoemd. CrossFit is uit de naam gehaald omdat het slechts een van de middelen is die we aanbieden om fit te worden. Maar het verdwijnt zeker niet uit ons aanbod. Sterker nog, er verandert helemaal niets aan de CrossFit-trainingen en we blijven ook gewoon affiliate.

Door de vraag naar een compleet aanbod hebben we in de loop der tijd al wat veranderingen ondergaan. We zijn gewichtheftrainingen gaan geven, we bieden yoga aan en hebben nu zelfs een kapper en fysiotherapeut in-house. We zijn een Lifestyle Gym geworden waar CrossFit op de eerste plaats staat, maar waar CrossFit zeker niet het enige is dat we aanbieden.

We helpen je nu al met het bouwen aan een gezond en fit lichaam, maar we willen ons nu ook gaan richten op het werken aan een optimale mindset. Daarom gaan we in de toekomst samenwerken met verschillende experts om seminars te organiseren op het gebied van voeding, omgaan met stress, feedback geven en ontvangen, conflictoplossing en nog veel meer!

Met de expertise die we in huis halen kunnen wij je nu ook helpen je body en mind in balans te brengen, zodat je optimaal kunt functioneren in de drukke tijd waarin we leven.

Life is a sport.
Get fit.