EN

RTM Book Sharing Initiative

CrossFit RTM is RTM Lifestyle Gym geworden en dat is niet alleen een naamsverandering!

Een fit en gezond lichaam is perfect te combineren met een geest in dezelfde conditie en wat barbells, plates en zandzakken zijn voor het lichaam, is informatie voor de geest.
Daarom willen we bij RTM niet alleen zorgen voor je fysieke conditie, maar willen we ook zorgen voor een gezonde geest in dat fitte lichaam.

Onze community is een van onze sterkste punten en we realiseren ons dat met de enorme verscheidenheid aan mensen die in onze sportschool trainen een schat aan informatie en interesses gepaard gaat. Daarom lanceren we het RTM book sharing initiatief!

We hebben het over boeken over zelfontwikkeling, sport, maar ook over meditatie, kookboeken, speciale diƫten (veganistisch/rauw/vegetarisch) of iets anders waarvan je denkt dat het de moeite waard is om te delen met de gemeenschap.

In de lounge zullen we vanaf december boeken beschikbaar stellen om te lenen.

 

Zo werkt het:

We hebben een aantal boeken beschikbaar in de lounge. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende gegevens te noteren om een boek mee naar huis te nemen.

  • Welk boek je leent
  • Naam van de eigenaar
  • Naam van jouw zelf
  • De datum dat je het boek leent
  • De datum van het terug brengen

In het boek vindt u een briefje met de naam van de oorspronkelijke eigenaar van het boek en een bericht. Bij teruggave van het boek kunt u een bericht achterlaten voor de eigenaar of de volgende persoon die het boek leent door middel van een post-it kaartje in te vullen en in het boek achter te laten.
Als je boeken thuis hebt liggen die je graag wilt delen met de rest van de community kun je dat even doorgeven aan Nanouk (bij de receptie op maandag/donderdagavond of stuur een Whatsapp bericht naar 06 31 97 97 50).